Cevdetpaşa İlkokulu

Dervişpaşa Mah. Namık Kemal Cad. No. 47
Vizyon
Her öğrencinin iyi bir üst eğitim kurumuna yerleşmesini ve sosyal becerilerini geliştirmesini, toplumsal ve milli değerleri yaşamasını sağlamak, çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteği ve yeteneğini kazandırmaktır.
Misyon
Büyük düşünebilen ve bunu hayata geçirme çabasında olan, insanların mutluluğunu hedeflemiş, milli ve manevi kültürünü evrensel değerler içinde koruyup geliştiren, bilgiyi etkili ve verimli kullanabilecek, dünya çapında bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmaktır.
Şehiriçi dolmuş
MERKEZ
Sportif Etkinlikler
VOLEYBOL TURNUVASI BASKETBOL TURNUVASI MASA TENİSİ TURNUVASI AKIL VE ZEKA UYUNLARI TURNUVALARI GELENKSEL ÇOCUK OYUNLARI TURNUVALARI YAKAN TOP TURNUVASI