Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda çoşku ile kutlandı.

Nis

Okulumuz 4/C sınıfı öğerncileri öğretmenleri Erhan AKYOL rehberliğinde çeşitli sözlükler hazırlayıp sergilediler.

Mrt

Okulumuz öğretmenelrinden Tuba AKCAN ve sınıfı 4/A tarafından eTwinning Projeleri içerisinden "Çocuk Hakları Güneşi : Aydınlık Geleceğe" projesine dahil olmuş ve bu kapsamda etkinlikler düzenlemektedir.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşımızın kabülünün 103. yılı coşkuyla kutlandı.

Mrt

Okulumuzda birinci olarak ilçe turnuvasına katılan ve ilçe turnuvasında da başarılar elde ederek il turnuvasına katılmaya hak kazanan öğrencilerimiz için ödül töreni düzenlendi

Mrt

Okulumuzda düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası'nda birinci olan öğrencilerimiz ilçe turnuvasına katılarak büyük bir başarı gösterdiler.

Ara

Öğrencilerimiz tarafından hazırlanan 15 Temmuz Çocuk Gazetesi yayımlandı.

Ara

Okulumuzda İslahiye Rehberlik Araştırmaz Merkezi tarafından akran zorbalığı bilgilendirme semineri yapılmıştır.

Kas

Hayata İyi Bakarız Ekolojik Okuryazarlık Projesi, Türkiye geneli ilkokul 3 ve 4 sınıf öğrencileri, öğretmen ve velilerinin, iklim değişikliğine uyumlarını güçlendirme ve ekolojik okuryazarlık kapsamında bilgi ve farkındalıklarını artırma, kaynakların tükenmesini önleme ve korumaya yönelik davranışların geliştirilmesini amaçlıyor.

Kas

Tüm Öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarız.

Kas

Okulumuz 4/C sınıfı öğrencilerimiz sınıf öğretmenimiz Erhan AKYOL ile  T3 Vakfı Bilim İslahiye Uzay ve Havacılık ile Matematik Atölyelerini ziyaret ettiler.

Kas

Okulumuzda Kızılay Haftası çeşitli etkinliklerle kutlanmıştır.