GAZİANTEP / İSLAHİYE - Cevdetpaşa İlkokulu

OKUL AİLE BİRLİĞİ

Sayın Veli,

13.10.2022 Perşembe  günü saat 14.50'de okul aile birliği ve veli toplantısı yapılacaktır toplantıya katılmanızı önemle rica ederim.

Yusuf YILDIZHAN

Okul Müdürü

BİLSEM SINAVLARINDA ;

GENEL YETENEK ALANINDA BAŞARILI OLAN 4/B SINIFI ÖĞRENCİMİZ MUTLU ÖZDEMİR'İ

VE MÜZİK ALANINDA BAŞARILI OLAN 3/C SINIFI ÖĞRENCİMİZ ARHAN ASLAN'I TEBRİK EDERİZ

Haz

17 Haziran 2020 tarihinde öğretmenlerimize/uzmanlarımıza yönelik düzenlenecek olan "Erken Tanı ve Müdahalede Erken Okuryazarlık" konulu eğitimin elektronik başvuru formuna ulaşmak için tıklayınız.

9 Haziran 2020 tarihinde öğretmenlerimize/uzmanlarımıza yönelik düzenlenecek olan "Erken Çocuklukta Nitelikli Etkileşim, Nitelikli Gelişim" konulu eğitimin elektronik başvuru formuna ulaşmak için tıklayınız.

Kaynak: https://docs.google.com/forms/d/1Tci5FrIXBDnrsAGBGmTPbkVuJNaH7k4oGQi_ZGLCu8o/edit

Değerli velilerimiz ;

EBa üzerinden uzaktan eğitime pazartesi günü başlanacaktır.

Aynı zamanda TRT aracılığıyla 6 kanalda eğitim verilecek.

Sınav konuları tatil gününe kadar işlenmiş konulardan olacaktir.

Şbt

Şbt

21. Mart Dünya Ormancılık günü ve o hafta ise Ormancılık haftası olarak kutlanması ile  yarışmaya katılacak okulların eserlerinin 10 Mart 2020 tarihine kadar Müdürlüğümüz Temel Eğitim Şubesine gönderilmesi hususunda

İlkokul Katogorisi resim dalındadır

RESİ YAZI

05/06/2018 tarih ve 10943576 sayılı Okul İnternet Siteleri Yönergesi

İnternet Siteleri Etkin Kullanım Değerlendirmesinin amacı; okul sitelerinin aktif bir şekilde kullanılmasını sağlamak, içerikleri güncel hale getirmek, kaliteli ve zengin içerik sunmaktır. Yapılan değerlendirmenin içerik sayısı ve zenginliğine katkı sağladığı görülmüştür. Kalitenin artırılmasına yönelik olarak 05/06/2018 tarihli ve 10943576 sayılı Okul İnternet Siteleri Yönergesi'ndeki ilgili maddelerde uygun içerik üretilmesi gerektiği değerlendirilmektedir. Ziyaret ettiğiniz kurum sitelerinin yönergeye uygun olmayan içeriklerini her içeriğin altında yer alan geri bildirim butonunu kullanılarak incelenmek üzere tarafımıza bildirebilirsiniz.